header-hgb-verhuur1.jpg
HGB Verhuur

Sterk in aluminium steigermaterialen

HGB verhuur is een onderdeel van HAGEBO Gevelwerken V.O.F. ( gespecialiseerd in gevelrenovaties zoals voegwerk vervangen, (Hagebo Gevelwerken V.O.F.).

Al sinds de begintijd (2003) zijn wij continue en mondjesmaat aan het investeren in ons steigermateriaal, in eerste instantie bedoeld voor eigen gebruik, maar door de grote hoeveelheid materiaal dat we inmiddels hebben, ook voor gebruik door derden.
Vraag een offerte aan

Neem gerust contact met ons op

Op deze website vindt u onder de verschillende knoppen onder andere de link naar Layher (waar ook een bouwinstructie staat), een formulier naar de onderdelen welke u eventueel wilt huren, en een knop waar u wat voorbeelden kunt zien van de mogelijkheden.

Onze voorraad is beperkt, en verschilt per week, informeert u dus eerst naar wat er op voorraad is door het betreffende formulier in te vullen, wij zullen dan kijken of de voorraad aanwezig is en de kosten voor u berekenen.

Vind u het lastig om te berekenen wat u nodig heeft, dan kunnen wij dit tegen een kleine vergoeding voor u berekenen door middel van een werkopname ter plekke, dit geldt alleen voor kleine projecten. Overlegd u eerst hierover met ons, dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden hierin.

Voor meer informatie, kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen op het nummer 0172-612566 of buiten kantooruren op 06-53785854. Uiteraard kunt u ons ook per e-mail bereiken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Openingstijden

Maandag - vrijdag
8.00 - 17.00

Bezoek ons

Italieweg 3, Bodegraven
(op afspraak)

+31 (0) 172 61 25 66
+31 (0) 65 37 8 58 54

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.